Ode aan de bomma-onderbroek

Hoe ze op het onderwerp ondergoed waren gekomen, herinnert ze zich niet meer. Maar het was nacht, het was in een donkere discotheek, en strings waren nog ‘in’. Zichtbaar boven de laaghangende broek, zo droegen veel jonge – en af en toe niet meer zo jonge – vrouwen ze. In Het Laatste Nieuws had net een artikel gestaan over meisjes en hun strings. Hoe ze steeds jonger werden en hoe die strings steeds hoger boven hun jeans met lage taille uit piepten – de foto’s bewezen het. In de winkel kon je speciale inlegkruisjes kopen voor strings, ook in het zwart. En hij, de man die ze alleen maar tegenkwam op avonden waarop je beter oordoppen zou dragen maar dat ook alleen maar echt deed als je dj was, had haar net verteld dat hij zijn vriendin zou verlaten voor zijn sm-slavin.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s