‘Ik heb altijd een voorkeur gehad voor een hoerig type’

Brigitte, een modern sprookje.

‘Ik heb altijd een voorkeur gehad voor een hoerig type.’

Hoerig. Het woord was eruit. Als voormalig sekssymbool begreep Brigitte wat de journalist daarmee bedoelde, maar toch schrok ze van zoveel eerlijkheid. Mannen – of nee, mensen – zijn meestal niet zo rechtuit. Zelfs als ze de waarheid willen vertellen, doen ze het in bedekte termen. Mannen die al lachend zeggen over De Vrouwen: ‘Het zijn allemaal sletten!’, die menen dat echt. Net zoals de vrouwen die over De Mannen grappen dat het allemaal varkens zijn. Dat wist Brigitte omdat ze het zelf altijd lachend verkondigde tegen al wie het horen wilde: ‘Mannen zijn varkens!’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s