Gunther Levi over vrouwen

Het Andere Geslacht volgens Gunther Levi.

Foto Alexander Daems

Foto Alexander Daems

“Het is niet omdat ik opgegroeid ben met twee zussen dat ik vrouwen beter kan begrijpen. Ik kan trouwens niet vergelijken, want ik heb nooit een broer gehad. Misschien had ik dan meer gevochten. Hoewel, met mijn zussen ging het er ook hard aan toe, soms zelfs tot bloedens toe: ik ben twee keer genaaid geweest aan mijn hoofd. Als meisjes spanden ze samen tegen mij. Die ruzies eindigden soms met een onthoofde Barbie en toch zijn we vandaag de beste vrienden (lacht). Maar een voordeel waren mijn twee zussen dus niet, om meisjes beter te snappen. Een man blijft een man en een vrouw een vrouw. Die zullen altijd verschillen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s