Zij gebruiken cannabis als medicijn

DM-Screenshot-CannabisMedicijn

Jean-Pierre Voncken vertelde afgelopen weekend in Het Laatste Nieuws en De Morgen over hoe hij zijn zesjarig dochtertje Sofie elke dag één druppeltje cannabisolie geeft om haar epilepsie onder controle te krijgen. Maar er zijn nog mensen die cannabis medicinaal gebruiken – sommige patiënten krijgen zelfs er een voorschrift van hun arts voor. Alleen kunnen ze daarmee niet terecht in de apotheek. In het artikel ‘Van ALS tot MS, van epilepsie tot kanker: allerlei patiënten gebruiken cannabis / Wondermedicijn en toch niet legaal’ laten collega Fien Van den Steen en ik patiënten en experts aan het woord over medicinale cannabis. Als abonnee van De Morgen kan je het lezen op de volgende link.

http://www.demorgen.be/wetenschap/cannabis-wondermedicijn-en-toch-niet-legaal-a2359011/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s