Vader geeft dochtertje (6) met epilepsie elke dag cannabisolie

“Hopelijk zal ze zo echt genezen”

Voncken-2

“We kennen de langetermijneffecten niet van cannabis op kinderen, zei de professor in het ziekenhuis. Ik antwoordde dat we de langetermijneffecten van de dood ook niet kennen.” Jean-Pierre Voncken geeft zijn zesjarig dochtertje met zware epilepsie naast haar medicatie elke dag één druppeltje cannabisolie. Na een paar weken is het resultaat verbluffend. Voordien kreeg Sofie vaak dertig tot vijftig aanvallen per dag, nu nog maar twee en soms zelfs geen. “We mogen niet te vroeg victorie kraaien, maar we hopen dat het blijft werken. Sinds kort wordt er zelfs een speciaal medisch cannapisplantje op maat voor haar gekweekt, zodat ik straks zelf de cannabisolie kan maken voor haar.”

One thought on “Vader geeft dochtertje (6) met epilepsie elke dag cannabisolie

  1. Pingback: Waarom kinderen cannabisolie op voorschrift krijgen | cordiam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s