“Op Werchter zei een meisje mij: ik zou u eens willen pijpen.” Bartel Van Riet over vrouwen.

Foto Koen Van Buggenhout

Foto Koen Van Buggenhout

«Op Werchter zei een meisje mij: ik zou u eens willen pijpen. Ze had gedronken en was daardoor – excuseer de woordspeling – loslippig. Mijn vrienden en ik stonden perplex. Pardon. Hebben we dat goed gehoord? Zonder twijfel de goorste opmerking die een vrouw ooit tegen mij heeft gemaakt. Sinds ik op tv kom, word ik soms ongegeneerd ‘lekker dier’ genoemd. Ik ben als man op een piëdestal gezet. Dat voelt niet zo aangenaam. Ik kijk graag naar mensen maar als ik nu kijk, krijg ik soms meteen een blik terug. Dat vind ik jammer. Ik kan nooit meer een eerste indruk maken, want ze hebben al een idee over mij. Als dat alleen is, ‘Ik vind u knap’, vind ik dat goedkoop. Dan voel ik me een lustobject, ja (lacht). Ik ben dat niet graag. Ik kan ook denken, ‘Ferme griet!’, maar zou nooit gaan zeggen dat ik met haar van bil wil.»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s