De stierenvechter met spijt? Die bestaat helemaal niet

Paulo-Screen Shot 2018-01-19 at 15.46.25.pngKent u hem nog, de foto van de zogenaamd berouwvolle stierenvechter die viraal ging op het internet? Wel, die bestaat helemaal niet. Dat stelden collega Arkasha Keyers en ik vast in Madrid. Daar spraken we met de man die echt op de foto staat. Javier Sanchez Vara heeft helemaal geen spijt, zegt hij. Stierenvechters, zegt hij aan Charlie, zijn superhelden, in deel 1 van een artikelenreeks met steun van het Fonds Pascal Decroos. https://www.charliemag.be/abonnees/stierenvechter1/

*IIMG_7505

StierenvechterBookzine

In deel 2 praten we met Álvaro Múnera. De Colombiaan stopte jaren geleden met stierenvechten, maar kreeg pas spijt nadat hij verlamd geraakte tijdens een stierengevecht. Daarna werd hij dierenrechtenactivist. “Ik heb veel stieren zien huilen. Maar ik heb pas spijt gekregen nadat ze mij hebben pijn gedaan.”

https://www.charliemag.be/abonnees/stierenvechter-2/

IMG_8269

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s